About

What have you composed for? Or what medium do you work around?

Film, Choir, Orchestra, Small Ensemble, Other


What is your favorite genre or style of music?

Genre: Opera and other theatre music... Style: Many but maybe Verismo and Sturm und Drang


Is music your main income source?

Yes!


Where do you live?

Pécs, Hungary


About Me (Must include at least one paragraph of biographical information about you as a composer) - blank or minimal answers on this line will cause your request to be rejected. Include a link to your website if you have one.

I am a Hungary-based composer and conductor. Born in 1984. Have a wife and we are planning now a children. I lead a self-founded small opera ensemble, called Pécs Chamber Opera. Schools: Liszt Music School Pécs -pianist Secondary School for Music and Arts Pécs -composer, choir leader Academy of Music Budapest -choir conductor University of Music and Theatre Vienna -composer, orchestral conductor Jobs: -Freelancer composer associated with Theatres in Hungary and Austria, and with choirs all over the world. -I compose pedagogical pieces for flute, piano and chamber ensembles. -I am a teacher on the University of Pécs -I am the Music Director and Conductor of Pécs Chamber Opera.


Comment Wall

You need to be a member of Composers' Forum to add comments!

Join Composers' Forum

Comments are closed.

Comments

  • Kedves Kolléga, 

    lehetetlen dolognak tartom, hogy egy városban élünk, mégsem ismerjük egymást. Kénytelen vagyok hangsúlyozni a saját felelősségemet: az elmúlt 20 évben túl sokat foglalkoztam önmagammal. Most, amikor azt látom nem lehet tovább így felelősséggel alkotni, már késő: betegségem miatt ritkán mozdulok ki a műtermemből, a gyerekeimet is csak néha látom. Természetesen tudom kicsoda ön, és bevallom nem nagyon figyeltem a tehetségére. Azt hiszem a kapcsolatfelvétel legjobb módja az lenne, ha megismerhetném a zenéjét. Ezért csatlakozom Zinos Fredrick kolléga kérdéséhez. Ha ön úgy gondolja, hogy a kompozíciói nem erre a fórumra valók, szívesen látnám a kottáit (sib, pdf,jpeg formátumban) illetve hallgatnám a zenéit, amiket a privát címemre (weber.kris@hotmail.com) tudna elküldni. Mivel nem egy korosztály vagyunk elképzelhető, hogy nem mindenben fogunk egyetérteni, de szerintem az így kialakuló szakmai vitákból -amennyiben az kellően moderált- csak tanulni lehet. Elvégre a zene közösségi művészet.

    Üdvözli: Weber Kris

     

This reply was deleted.